Starity

Nádai Anikó nem bánta meg a VV-s múltját

2016. december 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barna hajú szépség a ValóVilág negyedik szériájának köszönhetően vált ismertté, ezt követően pedig később sorozatsztár, majd műsorvezető lett belőle.

hirdetés
Nádai Anikó nem bánta meg a VV-s múltját
Fotó: Facebook / Nádai Anikó

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, Nádai Anikó sokat köszönhet a ValóVilágnak: a karrierje és a magánélete is a műsornak köszönhetően vett pozitív irányt. Anikó 2010-ben jelentkezett a valóságshow-ba, amit bár nem nyert meg, mégis a legnagyobb győztesként távozott, hiszen először kisebb, majd egyre nagyobb feladatokat kapott a műsort sugárzó csatornától, az RTL Klubtól.

2013-ban főszerepet kapott az akkor indult Éjjel-nappal Budapestben, ahol hosszú ideig alakította a kisvárosból a fővárosba költöző Anikót. A sorozat forgatása idején szeretett bele felettesébe, Kovács Danielbe, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek, tavaly pedig világra jött első közös gyermekük, Patrik. Anikót szerencsére azóta sem kell nélkülözniük a rajongóknak, hiszen láthattuk A Farm és a legújabb ValóVilág műsorvezetői szerepében. Saját bevallása szerint semmit nem csinálna másképp és egyáltalán nem bánja VV-s múltját annak ellenére sem, hogy korábban úgy nyilatkozott, igazán elhagyhatnák már a neve előtti két mássalhangzót.

Soha [nem bántam meg, hogy jelentkeztem], és bármikor jelentkeznék újra [a ValóVilágba]. Olyan élmény ez, amit nehéz szavakba önteni, imádtam. De persze, már sok mindent másképp csinálnék, pláne, hogy most már bele is látok az előkészületekbe is

– nyilatkozta a Borsnak Anikó.

Fotó: Facebook / Nádai Anikó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek