Starity

Mata Ricsi édesapja úgy véli, fia Puskás Peti miatt nem nyerte meg az X-Faktort

2016. december 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15 éves énekes a finálé után még csalódott volt a második hely miatt, mostanra azonban megbékélt a nézők döntésével.

hirdetés
Mata Ricsi édesapja úgy véli, fia Puskás Peti miatt nem nyerte meg az X-Faktort
Fotó: RTL Klub

A Bors úgy tudja, Mata Ricsi édesapja elégedetlen volt fia második helyezésével, ugyanis véleménye szerint mentora, Puskás Peti nem készítette fel az énekest a döntőre. Ricsi azonban cáfolja ezt, szerinte Peti nagyon jó mentora volt, ő pedig megbékélt azzal, hogy csak „ezüstérmesként” került ki a tehetségkutató műsor idei mezőnyéből.

A családom nagyon büszke rám. Édesapám pedig nagyon szeret, és csak a legjobbat akarja nekem. Peti nagyon jó mentorom volt, sokat köszönhetek neki. De nem csak én. Mindent megtett azért, hogy jól teljesítsenek a versenyzői a fináléban

– magyarázta Ricsi, majd hozzátette:

A nézők döntöttek. Az adás végén csalódott voltam, pedig nem kellett volna. Tudom az életben bőven érnek még hasonló kudarcok. Hálás vagyok azért, hogy idáig eljutottam, rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem. A csalódottságom a múlté, csak a jövőmre koncentrálok.

Ricsi továbbá arról is szót ejtett, mennyire megkedvelte mentorát, akivel a későbbiekben is szeretné tartani a kapcsolatot, mi több, abban reménykedik, hogy a jövőben egy közös dalt is készítenek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek