Starity

Christina Grimmie családja a helyszínt perli, ahol az énekesnőt lelőtték

2016. december 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina szerettei az orlandói The Plaza Theatert perlik, mert úgy érzik, az ott dolgozók és a fellépés szervezői nem gondoskodtak a lány biztonságáról.

hirdetés

Christina Grimmie június elején lépett fel az imént említett helyszínen, amikor autogramosztás közben, rajongói szeme láttára egy őrült lelőtte őt. Természetesen rögtön riasztották a mentőket, akik kórházba szállították a 22 éves lányt, életét megmenteni azonban nem tudták – nem sokkal később az intenzív osztályon életét vesztette.

Családja azóta sem nyugodott bele a tragédiába, az ET pedig úgy tudja, hogy Christina rokonai pert indítottak az ominózus koncertnek helyet adó The Plaza Theater és a fellépés népszerűsítését vállaló AEG ellen. A vádiratban arra hivatkoztak, hogy a szervezők nem gondoskodtak megfelelően Christina biztonságáról, hiszen a helyszínen nem ellenőrizték a biztonságiak, ki mit visz be magával a küzdőtérre, illetve fémdetektorok sem voltak felállítva, melyekkel ki lehetett volna szúrni a gyanús tárgyakat.

Christina szerettei az igazságszolgáltatáson túl azt kérvényezik, hogy térítsék meg nekik a költségeiket, valamint arra számítanak, hogy kártérítés címszó alatt nagyobb összeg üti a markukat, mivel bevallásuk szerint jelentős összegtől estek el az énekesnő halálával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek