Starity

Sophia Bush elárulta, milyen tanulságot vont le Chad Michael Murray-jel való válásából

2017. január 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros a Tuti gimi című sorozat forgatásán szeretett egymásba, de románcuk nem tartott sokáig.

hirdetés

Sophia Bush és Chad Michael Murray nemcsak a képernyőn, hanem a való életben is egymásba szeretett, de kapcsolatuk nem állta ki az idők próbáját. A színész 2004-ben kérte meg partnere kezét, a következő év áprilisában pedig oltár elé is álltak. Házasságuk elsietett voltát igazolja azonban, hogy öt hónap után, 2005 szeptemberében beadták a válókeresetet, ám még ezt követően is együtt kellett dologzniuk a Tuti gimi keretein belül.

Sophia az elmúlt több, mint egy évtizedben szinte soha nem tett említést házasságukról és annak zátonyra futásáról, de köztudott, hogy hatalmas érzelmi szakadék keletkezett kettejük között, hiszen a színésznő egy alkalommal úgy fogalmazott, hogy anyukája arra tanította, ha valakiről nem tud jót mondani, akkor ne is mondjon semmit. Chad iránt pedig abszolút így érzett, mostanra azonban túltette magát a dolgon, és a Cosmopolitan magazin legfrissebb számához készült interjúban elárulta, milyen tanulságot vont le a kapcsolatukból.

A húszas éveimben, amikor színésznőként a szárnyaimat bontogattam, egyáltalán nem foglalkoztatott, hogy találjak magam mellé egy társat, ő talált meg engem. A kapcsolat komolyra fordult, annak ellenére is, hogy a harmincas éveim előtt nem terveztem megállapodni, de amikor a pasi, akivel együtt vagy, megkéri a kezed, óhatatlanul is arra gondolsz, Ennek meg kell történnie, mert így rendeltetett el

– nyilatkozta Sophia, majd így folytatta:

Elutasítottam, hogy ez a kapcsolat meghatározzon engem, ezért is nem beszéltem róla tíz éven át. Az igazság az, hogy ez egy jelentős mérföldkő volt az életemben. A trauma megmutatta a nyilvánosság egy másik oldalát, ami egészen addig idegen és bizarr volt egy olyan lány számára, aki mielőtt a feje tetejére állt az élete, 24 hónapig volt együtt valakivel. Szerencsére képes voltam feldolgozni mindazt és mély jelentősséget tulajdonítani a szeretetnek.

Megtanultam értékelni, hogy a kapcsolatok egy különös céllal alakulnak ki életünk bizonyos pontjain, aminek milliárdnyi különböző oka lehet. Néhány kapcsolat azért rendeltetett el, hogy meggyógyítson, más azért, hogy megtanuld felépíteni önmagad, és egyes kapcsolatok azért jönnek létre, hogy megtanulj bízni a megérzéseidben. Mindegy, minek nevezed vagy mire van szükséged, mindig kapsz leckéket az élettől és tanulni is fogsz belőlük. Még ha próbálod is elkerülni ezeket a leckéket, utol fognak érni téged. Ez tanította meg nekem, hogy a kapcsolatok nem feltétlenül jelentenek egy életre szóló elkötelezettséget és nem hibaként kell tekinteni rájuk. Nem tarthat minden szerelem örökké

– magyarázta a színésznő és hozzátette:

Gyakran két ember egymásban találja meg a kulcsot, hogy mire is vágyik egy kapcsolatban: mit akar adni és mit akar kapni. És vannak dolgok, amikben nem vagyunk hajlandók kompromisszumokat kötni. Néhány hónap a megfelelő partnerrel lehet ugyanolyan jó élmény, mint egy egy évtizednyi együttlét bárki mással. Amikor már nem gyakorolsz nyomást a nagy Ő-re, nyitottnak kell lenned a végtelen lehetőségekre a jövővel kapcsolatosan. Megtanulod, hogy elsődlegesen önmagaddal vagy egy igazán mély kapcsolatban, a többi pedig majd magától elrendeződik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek