Starity

Több száz nélkülöző gyerek életét tette jobbá Kylie Jenner

2017. január 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár sokan bírálják életmódja miatt a reality-sztárt, egy dolog biztos: hatalmas a szíve, és ha megteheti, szívesen segít azoknak, akiknek vele ellentétben a napi megélhetése sem garantált.

hirdetés

Kylie Jenner még csak néhány hónapja indította el saját nevével fémjelzett márkáját, melynek szárnyai alatt elsősorban szépségápolási szereket (rúzsokat, ajakceruzákat, szemhéjfesték palettákat) értékesít a sminkelni vágyó fiataloknak.

Smile névre keresztelt ajakfényét októberben dobta piacra és két turnusban értékesítette igen nagy sikerrel. Míg októberben 159.500 dollárt (~ 44.6 millió forint) kaszált, mostanra félmillió dollárra (~ 140 millió forint) bővült az összeg.

Ez azért is nagyon fontos, mert a bevétel egészét a Smile Train jótékonysági egyesületnek adományozta, mely szervezet a fejlődő országokban élő gyermekeket megélhetését, valamint egészségügyi ellátórendszerét támogatja. (Többek között olyan műtétekhez ad tőkét, mint az ajak- és / vagy szájpadláshasadék kezelése, ami azért is bír nagy jelentősséggel, mivel ha nem kezelik ezeket a betegségeket időben, az elszenvedőiknél légzési, étkezési és beszélési nehézség léphetnek fel.)

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek