Starity

Istenes Bence lesz a Survivor műsorvezetője

2017. január 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megkezdődik a külföldön nagy népszerűségnek örvendő túlélőműsor forgatása.

hirdetés

Az RTL Klub újabb megbízással látta el Istenes Bencét, ugyanis a csatorna vezetősége őt kérte fel a Survivor című műsor levezénylésére. Bence ugyan vonakodott elfogadni az ajánlatot, hiszen ha igent mond, azzal együtt azt is vállalja, hogy egy hónapot külön tölt párjától, Csobot Adéltól és kisfiuktól, Nátántól.

Fotó: Facebook / Istenes Bence

Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az egyik szemem sír, a másik nevet kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal

–  nyilatkozta a Blikknek a műsorvezető, aki végül szerelme unszolására igent mondott a felkérésre annak ellenére is, hogy több fontos eseményről lemarad a megbízatás miatt.

A legszívbemarkolóbb számomra, hogy az egyéves születésnapján nem leszek itt. Nátán most olyan időszakban van, hogy hirtelen feláll, elindul, most jönnek a fogai, így félő, hogy ezeken nem leszek jelen, amiket nagyon sajnálok. Adél, a nagypapám és az én harmincadik születésnapom is beleesik ebbe az időbe.

Fotó: Nánási Pál

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek