Starity

Szenvedélyes és inspiráló beszédet mondott Blake Lively a People's Choice Awardson

2017. január 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves szőke szépség A zátony című drámafilmben nyújtott alakításáért kapott díjat, melynek átvételekor megindító beszédet mondott.

hirdetés

Gyerekkoromban anyukám azt tanította nekem, hogy ne engedjem, hogy korlátok közzé szorítsanak, és ne hagyjam, hogy megmondják, mire vagyok képes. Mindig is ambíciózus gyerek voltam és felállítottam magamnak egy célt, amiről tudtam, hogy ha elérem, sikeres és boldog leszek. Egyik ilyen célom volt találkozni a Spice Girlsszel, amit a mai napig nem sikerült elérnem

– viccelődött Blake, majd szót ejtett a girl power fontosságáról és hozzátette, hogy aki őrá szavazott, erre is szavazott.

Köszönöm, hogy azt az üzenetet küldjük Hollywoodnak, hogy az emberek igenis hallani akarnak történeteket nőkről. Hallani akarjuk a ti történeteiteket! Sokkal inkább, mint valaha! Hallatnotok kell a hangotokat, értékesek vagytok és senki nem skatulyázhat be titeket! Köszönöm szépen, srácok, és köszönöm a férjemnek is, aki a mindenséget jelenti számomra. El a kezekkel tőle, ő az enyém

– zárt beszédét a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek