Starity

Charlie Puth alaposan összezavarta a rajongókat! Kit szeretne visszaédesgetni magához?

2017. január 31. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A We Don't Talk Anymore énekese a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy bánja, amiért összekuszálta a dolgokat egy lánnyal.

hirdetés

Beletelt némi időbe, mire eljutottam oda, hogy beismerjem, nagyon-nagyon elrontottam a dolgokat ezzel a lánnyal. Aki jó énekes is

– célozgatott Charlie a mikroblogon, azt azonban nem árulta el, kiről beszél.

Fotó: Twitter / Charlie Puth (screenshot)

A rajongókat összezavarta a dolog, hiszen az énekes nem mondott nevet, kire is gondol, így természetesen megkezdődtek a találgatások ezt illetően. A legtöbben úgy vélik, a tweetek hátterében Selena Gomez vagy Bella Thorne rejtőzhet.

Puth tavaly ilyenkor még Gomez iránt táplált gyengéd érzéseket – közös dalt is készítettek –, és a rajongók joggal gondolhatják, hogy bánkódik a lány után most, hogy ő The Weeknd mellett keresi a boldogságot. Ugyanakkor Thorne volt a legutóbbi hölgy, akinek csapta a szelet, kapcsolatuk azonban igencsak megromlott, amikor azt hitte, hogy a színésznő még mindig Tyler Posey-val alkot egy párt, bár utólag kiderült, hogy nem volt jogos a kifakadása – Bella hetekkel korábban dobta a Teen Wolf sztárját, jóval azelőtt, hogy vele összemelegedett volna.

Fotó: Seventeen Illustration (via Getty Images)

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek