Starity

Ariana Grande kiborította a nagymamáját, amikor a szexről énekelt – videó

2017. február 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a 23 éves színész-énekesnő a rajongásig szereti nagymamáját, Majorie Grandét, de talán mégsem volt jó ötlet magával vinni és első sorba ültetni őt a fellépésén.

hirdetés

Kora előrehaladtával nem csak a külsejében mutatkozik egyre bevállalósabbnak Ariana Grande, hanem dalszövegeiben is, hiszen azok központi témái közzé a szex is bekerült. Az énekesnő február 4-ei Las Vegas-i fellépésére imádott nagyiját, az általa csak Nonnának nevezett Majorie-t is magával vitte, ám a hölgy nem volt teljesen elájulva unokája előadásától.

A TMZ által nyilvánosságra hozott, róla készült felvételén kivehető, mennyire unatkozik a koncerten, majd amikor Ari a Bad Decisions szókimondó részéhez, a „f**king with them good boys” sorhoz érkezik, látható, hogy Majorie a szája elé teszi a kezét döbbenetében. Ugyan arról nincs hír, hogy Ari kapott-e fejmosást a nagyijától a szexuális tartalmaktól tűzdelt előadásért, de a látottak után azon sem lepődnénk meg, ha a hölgy úgy döntene, többé nem vesz részt unokája fellépésén.

A videót ide kattintva tekinthetitek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek