Starity

Igazi mintaapa! Chris Hemsworth szuperhősöket nevel gyerkőceiből

2017. február 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Chris egyike a legkedveltebb színészeknek és nők milliói omlanának a karjába, ha tehetnék, számára a család áll mindenek felett.

hirdetés
Igazi mintaapa! Chris Hemsworth szuperhősöket nevel gyerkőceiből

Chris Hemsworth tökéletes példakép lehet fiúk és lányok számára egyaránt, hiszen az elmúlt évek során nemcsak azt bizonyította be, hogy remek színész, hanem egy csodálatos férfi, férj és apa benyomását is kelti egyszerre.

Az ausztrál sármőr 2010 elején kezdett randevúzni Elsa Pataky színésznővel, akit még az év vége előtt feleségül is vett. Bár sokan féltették a párt, hogy elhamarkodták az esküvőt, rácáfoltak a rosszmájú utálkozókra és bebizonyították, hogy a köztük lévő szerelem valódi és olthatatlan. Az azóta eltelt években a párnak három gyermeke született, akiket a legnagyobb szeretetben nevelnek.

Bár Hollywoodban számtalan fiatal, gyönyörű nő megfordul, Christ ezeddig egyiküknek sikerült az ujja köré csavarnia, hiszen a színész akár a hűség mintaszobra is lehetne – a rajongásig imádja tőle hét évvel idősebb szerelmét. De nemcsak párkapcsolati tekintetben lehet példakép Thor megformálója, ugyanis igazi mintaapa hírében áll. A minap épp felesége osztott meg róla egy képet, amint ikerfiaikkal, Tristannal és Sashával hősnek öltözve játszanak: míg Chris Supermannek, addig a gyerekek Pókembernek és Amerika kapitánynak öltözve készülnek megmenteni a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek