Starity

Crossover a láthatáron! Marlene King új sorozata kapcsolódni fog a Pretty Little Liarshöz

2017. február 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még véget sem ért a Pretty Little Liars – legalábbis a rajongók számára –, a sorozat executive producere, I. Marlene King máris legújabb nagy dobásán dolgozik.

hirdetés
Crossover a láthatáron! Marlene King új sorozata kapcsolódni fog a Pretty Little Liarshöz

Marlene King 2014-ben hozta nyilvánosságra, hogy a Freeform a Pretty Little Liars végetérte után sem búcsúzik tőle, ugyanis sorozat formájában elkészíti Sara Shepard másik népszerű sorozatának, a The Perfectionistsnek az adaptációját is. A napokban kiderült, hogy a történet minden bizonnyal kapcsolódik a nagy elődhöz, ami áprilisban tér vissza a képernyőre utolsó tíz epizódjával.

Egy rajongó felfedezte, hogy Ana Markova és Raquel McPeek Rodriguez színésznők szerepelni fognak a Pretty Little Liars utolsó epizódjában, ami azért is izgalmas hír, mivel többek között ők is a főszereplői lesznek az új sorozatnak. A The Perfectionists szintén öt lányról (Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie és Parker) szól majd, akikben bár nincs semmi közös, egyvalamiben mégis egyetértenek: szívesen látnák halottnak Nolant. Miután a fiú valamilyen rejtélyes oknál fogva elhalálozik – ráadásul úgy, ahogy a lányok eltervezték –, hősnőink gyanúsítottak lesznek az ügyben... Ismerős a történet, nem igaz?

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy leghamarabb mikor kerül képernyőre a széria, hiszen Marlene a Freeform másik sikervárományos sorozatán, az áprilisban debütáló, Bella Thorne főszereplésével készült Famous in Love-on dolgozik, de minden esély megvan arra, hogy a The Perfectionists egyben egy crossover lesz a Pretty Little Liarsszel – olyasformán, mint a Ravenswood volt. Ki tudja, talán a rejtélyes A. D. ráun a rosewoodi ámokfutásra és új lánycsapatot szemel ki magának...

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek