Starity

Julie Plec egészen más finálét tervezett: Elena és Stefan újra összejöttek volna

2017. március 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vámpírnaplók-lázban ég a világ, hiszen nyolc év után pénteken véget ért a széria. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Julie Plec egészen más finálét tervezett: Elena és Stefan újra összejöttek volna
Fotó: The CW

A sorozat executive producere elárulta, hogy társával, Kevin Williamsonnal már a második évad idején, 2010-ben eltervezték, milyen lezárást kap majd a történet, ám az ötlet két okból nem került megvalósításra: egyrészt azért, mert a vártnál is hosszabb ideig tartott a sorozat, másrészt pedig Nina Dobrev 2015-ös távozása felülírta a terveket.

A második évad idején Kevinnel a plázában ültünk. Akkoriban szerettünk bele igazán a sorozatba és a történetbe, ami két testvérről szól, akik ugyanabba a lányba szeretnek bele. A szerelmi háromszög egyre nagyobb magasságokba ért, mi pedig megállapodtunk abban, hogy a történet végén mindkét fivérnek meg kell halnia, fel kell áldoznia magát a lány megmentéséért. Ezek után szellemekként kísérték volna figyelemmel a sorsának alakulását – mert ugye a Másik Oldalt is be kellett mutatnunk –, aki talán hozzáment volna Matt Donovanhez és orvosként dolgozott volna, a testvérek pedig csak figyelték volna őt. Ez akkor könnyeket csalt a szemünkbe

– nyilatkozta Julie.

Nina távozása után a Salvatore-fivéreké lett a főszerep I Fotó: The CW

És hogy mi lett volna a történet befejezése, ha az Elenát és Katherine-t alakító Nina nem lép ki? Elárulta!

Úgy éreztem, el kell köteleződnünk amellett, hogy Elena végül Damon mellett köt ki. Ha Nina nem lépett volna ki, szerettem volna őt ismét együtt látni Stefannal, ahogy visszatalálnak egymáshoz. Nem tudom, hogy végbemehetett volna ez, Nina távozása nem volt bekalkulálva, de a hosszú játszma során visszatért volna a képbe a szerelmi háromszög és végül választás elé állították volna. Nina távozásával azonban bezárult a kör, a sorozat megszűnt a szerelmi háromszögről szólni és áthelyeztük az alapot a két testvérre, illetve a köztük lévő szeretetre. Így már szó sem lehetett arról, hogy mindkettejüket megölöm, egyiküket megillette a lehetőség, hogy boldog emberi életet éljen.

Ha Nina nem távozott volna, ismét visszatért volna a szerelmi háromszög a történetbe I Fotók: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek