Starity

Megvan, kik kapták a főszerepeket az Agymenők testvérsorozatában

2017. március 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Young Sheldon címmel kerül képernyőre a tíz éve futó Agymenők spinoff sorozata.

hirdetés
Megvan, kik kapták a főszerepeket az Agymenők testvérsorozatában
Fotó: CBS

Tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy a CBS csatorna testvérsorozatot rendelt el az Agymenőkhöz, melynek középpontjában Sheldon Cooper (Jim Parsons), pontosabban gyerek- és tinédzserkori évei állnak. A történet szerint a karakter már fiatalon is zseni volt, éppen ezért még tinédzserévei alatt summa cum laude diplomázott, majd folytatta tanulmányait, hogy doktori címet szerezzen.

A Young Sheldonban egyébként egy kilencéves lángelmeként jelenik majd meg, aki Texas keleti részén él szüleivel és ikertestvérével, Missyvel. Az új sorozatot az Agymenők kreátorai, Chuck Lorre és Steven Molaro hozzák el a nézőknek, de Jim Parsons is kiveszi a részét az előkészületekből – ő narrálja a történetet, emellett a produceri feladatokat is magára vállalta.

Az új sorozat főszerepét Iain Armitage kapta, mellette pedig feltűnik még Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan és Zoe Perry is – utóbbi a karakter édesanyját kelti életre, ami azért is érdekes, mert ő a lánya annak a Laurie Metcalfnak, aki az eredeti sorozatban Sheldon édesanyját játszotta (alakításáért Emmy-díjra is jelölték), vagyis a szerep családban marad.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek