Starity

Saját filmjét reklámozza Madeline Merlo

2017. március 18. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madeline Merlo immáron nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is hódít, a Country Crush című új musicalben ugyanis ő játssza a főszerepet. Kanada nagy kedvence új videoklipjét is azzal a céllal készítette, hogy ezt a produkciót reklámozhassa.

hirdetés

Nemrég látott napvilágot a Country Crush című musical filmzenei albumja, melyen a főszereplők éneklik a dalokat. A Madeline Merlo, Munro Chambers, Jana Kramer, Sophie Tweed-Simmons és Kevin McGarry főszereplésével készült filmhez hihetetlenül jó zenéket válogattak össze, így nem meglepő, hogy a főszerepet játszó énekesnő Free Soul című albumáról is hozzápakoltak két szerzeményt.

A sztár Alive című kislemezen és videoklip formájában 2014-ben megjelent dal mellett helyet kapott a Crush című szerzemény is, amelyekről tudni érdemes, hogy mindkettő felcsendül a már említett szólólemezen is. Az utóbbi felvételhez is készített videoklipet a tehetséges sztár és a napokban meg is jelentette azt. A zenei videó a film jeleneteiből kölcsönöz, de újakat is láthatunk, amelyeken az énekesnő felhőtlen mosollyal az arcán adja elő a remek szerzeményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek