Starity

Kiderült, milyen nevet választottak újszülött gyermeküknek Steven Yeunék

2017. március 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem két hetes! A sztárpár végre nyilvánosságra hozta, hogyan nevezte el kisfiát.

hirdetés

December elején járta be a világsajtót a hírt, hogy Steven Yeun apai örömök elé néz. Két hónap múlva felmerült, hogy a színésznek esetleg ikrei lesznek, ám egy hónappal később megtudhattunk, szó sincs ikerterhességről – párja, Joana Pak egyetlen gyermeknek, egy egészséges kisfiúnak adott életet.

A kismama nemrég az Instagramon mutatta meg szemük fényét, ám még akkor sem árulták el, milyen névre keresztelték a kicsit. Az E! Online kapta az exkluzív lehetőséget, hogy tudassa: a március 17-én világra jött babának a Jude Malcolm Yeun nevet választották szülei.

 

Joana Pak (@jopakka) által megosztott bejegyzés,

Steven és Joana egyébként a terhesség bejelentésével közel egyidőben oltár elé is állt a kaliforniai Paramour Estate-ben, ahol a legközelebbi rokonok és barátok jelenlétében mondták ki egymásnak a boldogító igent. A menyegzőre a színész The Walking Dead-beli kollégái közül is meghívást kaptak néhányan, így többek között Norman Reedus, Andrew Lincoln és Melissa McBride is jelen volt a jelentősségteljes pillanatnál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek