Starity

Billie Lourd csatlakozott az Amerikai Horror Story stábjához

2017. április 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősz elején kerül a képernyőkre az FX népszerű horrorsorozatának hetedik évada.

hirdetés

Ryan Murphy kreátor februárban hozta nyilvánosságra, hogy az Amerikai Horror Story szeptemberben debütáló hetedik évadának középponti témája a 2016-os amerikai elnökválasztás lesz és egyúttal megerősítette, hogy a főszereplőket Sarah Paulson és Evan Peters alakítják majd. A Primetime Emmy-díjas író azóta cáfolta a híreszteléseket, miszerint Donald Trump vagy Hillary Clinton feltűnne a történetben valamilyen formában – sokkal inkább magára a történetre, mint a karakterekre szeretné irányítani a nézők figyelmét.

A közelmúltban kiderült, hogy Billy Eichner is szerepet kapott a hetedik évadban, most pedig Billie Lourd szerződtetését hozták nyilvánosságra a készítők, aki egyébként Murphy másik sikersorozatában, a Scream Queensben is feltűnt az első két évadban. A színésznőnek most szüksége is van a munkára, hogy elterelje a figyelmét a magánéletbeli csapások miatt, hiszen csak nemrég veszítette el édesanyját, Carrie Fishert és nagymamáját, Debbie Reynoldsot.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek