Starity

Perrie Edwards kötelezővé tenné az iskolásoknak a 13 okom volt megtekintését

2017. április 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 31-én került fel a Netflixre a Jay Asher bestsellere alapján készült sorozat.

hirdetés

Hannah történetéből sokan okulhatnának... I Fotó: Netflix

A 2007-ben megjelent könyv is óriási siker volt és a rajongók azóta várták, hogy valamilyen mozgóképi formát kapjon a történet. Kívánságuk nemrég valóra vált, ugyanis a Netflix saját gyártásában sorozat készült a társai kegyetlensége miatt öngyilkosságba menekült Hannah Baker életéről. A sorozat producere nem kisebb személy, mint Selena Gomez volt, aki minden egyéb elfoglaltságát, de még karrierjét is félretette a széria kedvéért.

A történet és annak megfilmesített változata a Little Mix énekesnőjét, Perrie Edwardsot is magával ragadta, aki egyenesen kötelezővé tenné az iskolások számára annak megtekintését, mintegy figyelmeztetésként, milyen következményeket hozhat magával társaink piszkálása, megalázása. Véleményének egy Twitter-bejegyzésben adott hangot.

Most néztem meg a Netflix 13 okom volt című sorozatát, és azt kell mondjam, egyike azoknak a dolgoknak amiket leginkább nehezemre esett megnézni. Csodálatosan vitték végig az üzenetet a történeten, és bár nyugtalanítónak és masszívan felkavarónak találtam, úgy érzem, minden iskolásnak meg kellene néznie. Egymás terrorizálása egy gusztustalan dolog, amin a fiatalok napi szinten keresztülmennek. Ha téged, vagy az általad ismertek közül valakit terrorizálnak, ne ülj vissza a helyedre és ne hallgass róla! Tegyél valamit! Az élet túl rövid és mindig akad valaki, akivel beszélhetsz. Ha összefogunk és szeretetet, támogatást mutatunk egymás iránt, megállíthatjuk a zaklatást

– csiripelte a szőke szépség.

Perrie szerint a sorozat remek elrettentő példaként szolgálhat a tinédzserek számára I Fotó: Instagram / Perrie Edwards

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek