Starity

Kiszivárgott Rihanna és Drake új slágere

2010. október 16. 18:06   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több előadó van, akinek kiszivárognak dalai, klipjei – így van ezzel Rihanna is, akinek Only Girl klipje a napokban landolt a neten, most már viszont még egy dalt meg lehet hallgatni.

hirdetés
Kiszivárgott Rihanna és Drake új slágere

Az Only Girl (In the World) és a Who's That Chick dalok/klipek után most még egy Riri-alkotás érkezett meg a világhálóra, méghozzá a What's My Name, amit az ismert Drake-kel készített el közösen. A dal hivatalosan október 25-én jelent volna meg a legújabb, Loud albumáról az énekesnőnek, de valószínűleg illetéktelen kezekbe került a felvétel, ezért hallgathatja meg most mindenki.

Mindenesetre a szám általánosságban mindenkinek tetszik, kicsit eltér az Only Girl stílusától, poposabb, kissé a régi Rihannára emlékeztet. A dallal akár RiRi ismét a Billboard Top 100 csúcsára kerülhet, hiszen egy kellemes hangzású, abszolút táncolható számról van szó, ami a mai hangzásoknak is megfelel.

A Loud album Ausztráliában november 12-én jelenik meg, míg az Egyesült Királyságban 15-én, az Egyesült Államokban és Németországban pedig 16-án kerül a piacra. A dal bónuszként kap helyet a korongon. Addig vajon még több felvétel napvilágot lát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek