Starity

Őszre várható Taylor Swift hatodik nagylemezének megjelenése

2017. május 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tízszeres Grammy-díjas énekesnő jelenleg is új albumán dolgozik, jelenleg a munka tölti ki az életét.

hirdetés

Az utóbbi hetekben egyre többen és többször találgatják, hogy vajon hová tűnt Taylor Swift, hiszen hosszú hónapok óta alig lehet hallani felőle, és azoknak a lesifotósoknak sem volt sikere, akik rá vadásztak egy-egy jó kép reményében. Az énekesnő ugyanis begubózott, hogy új lemezének írásával és rögzítésével foglalkozhasson, amit még idén piacra kíván dobni.

Mindenki, akitől tartottam, hogy kiad albumot körülöttem, már megtette tavaly. Gondolok itt az olyan kollégákra, mint Beyoncé, The Weeknd és Bruno Mars. Taylor úgy év végéig nem fogja megjelenteti a lemezét. A legbölcsebb az lenne, ha a karácsonyi időszakra időzítene, elvégre akkor vásárolnak CD-t a legtöbben. Szóval van egy évem, a csapból is én fogok folyni

nyilatkozta Taylor legjobb barátja, Ed Sheeran márciusban, de mint kiderült, tévedett, hiszen a szőkeség csak őszig odázza a lemez megjelenését.

Taylor igyekszik távol tartani magát a médiától

– nyilatkozta egy bennfentes az Us Weeklynek, utalva ezzel arra, miért tűnt el a közösségi médiából is az énekesnő, míg egy másik forrás ekképp fogalmazott:

Taylor a maga csendességében már hónapok óta dolgozik az új lemezén, aminek megjelenését őszre tervezi. Továbbra is a popos irányt képviseli, mert a 1989 [Taylor előző, 2014-ben megjelent lemeze – a szerk.] is óriási siker volt, és a rajongókat is megnyerte vele magának. Tiztában van azzal, hogy már nagy igény van a lemezére, ezért is fordította felé a teljes figyelmét, hogy eleget tegyen ennek az igénynek, és nagyon izgatott a visszatérése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek