Starity

Vanessa Hudgens nem akarja félmeztelenül látni Zac Efront a Baywatchban

2017. május 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már több, mint hat éve szakítottak, a színésznőben nem múltak el nyomtalanul az érzések.

hirdetés

Zac Efron és Vanessa Hudgens igazi álompár voltak annak idején, így rajongók millióit döbbentette le a hír, hogy szakítottak. Azóta ugyan már sok-sok év eltelt, de Vanessa a viharos szakítás miatt még mindig rossz szájízzel gondol exére.

Vanessa imádja Dwayne-t [Johnson, ő játssza a főszerepet a Baywatcban – a szerk.], különösen, mióta együtt szerepeltek az Utazás a rejtélyes szigetre című filmben és mindig támogatja őt, de amikor a Baywatch a mozikba kerül, kihagyja a lehetőséget, hogy megnézze a filmben. Nem tudja rávenni magát, hogy egyúttal két órán át bámulja a félmeztelenre vetkőzött Zacet. Még mindig van benne egy kis rossz érzés irányába, és nem igazán akarja vele tölteni az idejét, még ha csak a képernyőn is látná őt

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Ebben egyébként nincs is semmi meglepő, hiszen Zac a színésznő első nagy szerelme volt, és az ember exe ugyebár mindig az exe marad, bármennyi idő is telik el – pláne, ha nem barátságban váltak el a felek egymástól.

Vanessa nemrég bevallotta, hogy volt barátjával már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot, nem is emlékszik, mikor beszéltek utoljára egymással. Szakításukban nagy szerepe volt a féltékenységnek – a barna hajú szépség nehezen türtőztette magát, hogy rajongók milliói vetettek szemet élete párjára, és ettől sokallt be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek