Starity

Liam Payne megmagyarázta, miért engedett Cheryl Cole kérésének közös gyermekük nevével kapcsolatban

2017. május 16. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekese csak nehezen jutott dűlőre párjával csemetéjük nevét illetően.

hirdetés
Liam Payne megmagyarázta, miért engedett Cheryl Cole kérésének közös gyermekük nevével kapcsolatban
Fotó: Seventeen Illustration (via Getty Images)

Cheryl Cole március végén adott életet Liam Payne-nel közös első gyermekének, de csak egy héttel a szülés után sikerült nevet választaniuk a babának. Végül a pár közös megegyezéssel a Bear nevet választotta, de azt eddig csak kevesen tudták, hogy az ötlet Cheryltől származik, párja csak győzködése árán bólintott a névre.

Ez egy belső csata volt köztünk. Én egy tradícionálisabb nevet szerettem volna, Cheryl azonban valami szokatlant. Az ok, amiért ő a Bear nevet választotta az volt, hogy egy ilyen névvel egyetlen szobából sem léphetsz ki úgy, hogy ne emlékeznének rád. Ezzel engem is meggyőzött

– nyilatkozta az énekes a Virgin Radio Total Access című műsorának adásban.

Amikor a fiamra nézek, Beart látom. Elsőre nem igazán jött át ez a név, mondogattam is, hogy Hát, nem is tudom, én nem értem.. Most már nem így van, már látom, hogy illik hozzá. Az ember amúgy is csak később ér fel a nevéhez.

Fotó: Instagram / Liam Payne

A sztárvilágban egyébként korántsem szokatlan a Bear keresztnév, gondoljunk csak Bear Gryllsre, de Kate Winslet és Alicia Silverstone színésznők is ekképp nevezték el fiaikat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek