Starity

A Lordi énekese utálja, amikor az Eurovízióról kérdezik

2017. május 19. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2006-ban a Lordi igencsak beírta magát az Eurovíziós dalfesztvál történelmébe.

hirdetés

A finn metál-szörnyek 2006-ban képviselték hazájukat az  Eurovíziós dalfesztiválon, amit nagy sikerrel meg is nyertek. Mr. Lordi elmondása szerint a formáció neve azóta egyebeolvadt a fesztiváléval, ami egyben egy elkerülhetetlen kérdést is eredményezett, melybe folyamatosan belebotlanak.

Ugyan a zenekar megjelenése kétes érzelmeket váltott ki a nézőkból, ám kétség sem fér hozzá, hogy a Hard Rock Hallelujah című daluk viszont annál inkább lenyűgözte a közönséget. A lordi azóta számtalan elismerésben részesült, ugyanis azóta nemcsak egy saját márkájú kólát, édességet, és hitelkártyát dobtak piacra, hanem felléphettek az  MTV European Music Awards-on is. A MariskalRock egyébként a közelmúltban kapta mikrofonvégre Mr. Lordit, aki elmesélte, hogy mennyire nem szívleli a folyamatos kérdéseket az Eurovízióról.

Volt idő, amikor tényleg nagyon gyűlöltem azt, hogy mindig mindenki az átkozott Eurovízióról kérdezősködött, ma már megbirkóztam vele, rendben van, nagyon büszke vagyok arra, hogy részesei vagyunk az Eurovízió  történelmének, és büszke vagyok arra is, hogy az Eurovízió részese lett ennek a zenekarnak.

– mondta a Tomi Petteri Putaansuu néven anyakönyveztetett énekes.

A frontember egyébként több ízben is kifejtette véleményét a versenyről, és elárulta, hogy nagyon örül annak, hogy ők is azon győztesek közé tartoznak, akikre emlékeznek.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek