Starity

Johnny Depp elárulta, miért szeret Jack Sparrow lenni

2017. május 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten kerül a mozikba a színész főszereplésével készült ötödik A Karib-tenger kalózai-film, a Salazar bosszúja.

hirdetés

Johnny Depp a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol természetesen új filmjét népszerűsítette, ami várhatóan óriási kasszasiker lesz elődeihez hasonlóan. A színész bevallotta, hogy az új rész a franchise egyetlen olyan installációja, amit elejétől a végéig megnézett, mert saját elmondása szerint ki nem állhatja magát nézni.

Johnny azt is elmondta a vele készült interjú során, hogy a legjobb rész abban, hogy ő Jack Sparrow az, hogy a híres kalóznak öltözve meglátogathatja a beteg gyerekeket és mosolyt csalhat az arcukra. Tudja ugyanis, hogy milyen érzés egy kórházban lévő gyerek mellett helyt állni, mivel szupermodell lánya, Lily-Rose 2007-ben több hétig feküdt egészségügyi intézményben.

Jó móka meglátogatni a gyerekeket, ez olyan három és fél órányi folyamatos improvizálást jelent. Bemész a kórházba, köszönsz a srácoknak... fantasztikus érzés! Igyekszem olyan gyakran bemenni hozzájuk, amennyire csak időm engedi. Bárhová is megyek, Jack Sparrow jelmezét mindenhová magammal viszem egy dobozban. Ezek a csodálatos gyerekek nagyon is felnőtt betegségekkel küzdenek. Látni lehet a hihetetlen bátorságot az arcukon. A szülők azok, akik darabjaikra hullanak egy ilyen helyzetben. Amikor elmegyek hozzájuk, igyekszem hű maradni a karakterhez és olyan hülyeségeket csinálni, amikkel megnevettethetem őket

– mondta a színész.

Fotó: Disney

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek