Starity

Lucy Hale elárulta, ő maga hogyan változott meg a PLL kezdete és vége között

2017. május 31. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem kevesebb, mint nyolc évet áldozott az életéből a Freeform népszerű drámasorozatára, a Pretty Little Liarsre, ami világhírnevet hozott neki.

hirdetés

Vannak jó és rossz napok, de beláttam, hogy a magabiztosság a korral megjön. Azt hiszem, az ember eljut arra a pontra, ahol képes elfogadni önmagát és a külsejét olyannak, amilyen. Rájön, mit szeret, ahogyan az erősségei és gyengeségei is világossá válnak számára. Én 20 éves voltam, amikor elkezdtük forgatni a sorozatot, és mire befejeződik, 28 leszek. Nyolc év hosszú idő, különösen akkor, ha ezen évek többsége alatt próbálod megtalálni magad. Úgy érzem, sokat fejlődtem a munkám tekintetében is, és nyilván a szépségről alkotott véleményem is nagy változáson esett át. A kezdetekkor volt pár érdekes döntésem

– magyarázta a StyleWatchnak adott interjújában Lucy, majd így folytatta:

Több különböző stílust is kipróbáltam. A hajammal nem igazán vagyok összhangban. Ha tehetném, minden outfithez más frizurát csináltatnék, még akár le is borotváltatnám... Korábban az összes trend érdekelt, sok mindenre vágytam. Most már inkább a klasszikus, egyszerű darabok jönnek be, amiket máskor is felvehetek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek