Starity

Nyári, szerelmes dallal jelentkezett a Unique

2017. június 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Általában az emberek egy jól működő szerelmi kapcsolatra vágynak. Főleg a nyári időszakban, mivel sok élményt szeretnének megélni a másikkal, mert ez az időpont a legmozgalmasabb intervallumunk az életben. Ezt az érzést a Unique Veled egy lélegzetben klipben simán átélhetjük!

hirdetés

Végre megjelent a Unique új kislemeze amely a Veled egy lélegzetben címet kapta! A szintén így nevezett dalból meg nagyszerű videoklipet forgattak. A klipben fellelhető helyszínek mind a Magyar Tenger, vagyis a Balaton-partján játszódnak. Azt hiszem, a legtöbb magyar ember már járt ennek az elragadó tónak a partján, és igazán szép emlékekkel gazdagodtak. Nincs ez másként a Unique együttes legújabb szerzeményében sem, ha csak egy villanásnyira is, de csodaszép helyeket láthatunk.

Völgyesi Gabriella hangja igazán kellemes érzéseket kelthet bennünk, és persze a Veled egy lélegzetben egy szerelmes nóta, ami így a nyári időszakban nagyon is időszerű. A dalszöveget Orbán Tamás szerezte, míg a zenéért Kovacsics Ádám volt a felelős.

Íme a klip, ami biztos sok fiatal tetszését elnyeri majd!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek