Starity

Betelt a pohár! Kendall Jenner szabadulni akar a neki balszerencsét hozó villától

2017. augusztus 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians sztárja úgy döntött, jó pénzért megszabadul hollywoodi otthonától.

hirdetés

Kendall Jenner tavaly júniusban, mintegy 6.5 millió dollárért, azaz megközelítőleg 1.6 milliárd forintért vásárolta meg a korábban Emily Blunt és John Krasinski birtokában álló ingatlant, most azonban már szíve szerint megszabadulna tőle. Ez aligha meglepő, hiszen a modellt csupa negatív élmények kötik a villához, melynek területére nemcsak betörtek, hanem meg is lopták őt.

Tavaly ősszel például egy idegen férfi követett el birtokháborítást, amikor belógott a kapun, és a ház ablakain dörömbölt, majd kintről kiabált be neki. Kendall annyira megijedt, hogy barátai és a hatóságok segítségét kérte. Idén tavasszal azonban épp a baráti társaságának egyik tagja okozott bosszúságott neki azzal, hogy 200 ezer dollár, vagyis körülbelül 56 millió forint értékben lopott tőle ékszereket egy átmulatott éjszaka során. Ez több mint elég volt a barna hajú szépségnek, ezért úgy döntött, piacra dobja az ingatlant.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek