Starity

Életét vesztette egy kaszkadőr a Deadpool 2 forgatásán

2017. augusztus 14. 22:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadpool második részét júniusban kezdték el forgatni. A folytatást hatalmas várakozás övezi a rajongók körében, ugyanis a film a megjelenésekor hatalmas sikert aratott.

hirdetés
Életét vesztette egy kaszkadőr a Deadpool 2 forgatásán
Fotó: DP

Ma reggel azonban szörnyű baleset történt a forgatáson. Életét vesztette egy motoros kaszkadőr hölgy a forgatás alatt. A baleset további részleteiről még nincsenek pontos információk, azonban szemtanúk szerint a nő négyszer tökéletesen előadta a jelenetet, azonban ötödszörre elvesztette irányítását a jármű felett és megpördült a levegőben, majd berepült a vancouveri Shaw Tower épületébe. A hölgy életéért 45 percig küzdöttek a mentősök, azonban sajnálatos módon már nem tudták megmenteni. 

A Fox egyik szóvívője egy nyilatkozatban fejezte ki részvétét:

Nagyon szomorúak vagyunk a reggel történt baleset miatt, együtt érzünk a családdal, barátokkal és kollégákkal ebben a nehéz időszakban.

A film várhatóan 2018. június 1-jén érkezik majd a mozikba. 

A napokban nem ez volt az első baleset forgatás alatt, ugyanis éppen a tegnapi nap folyamán egy kaszkadőrjelent során Tom Cruise a falnak csapódott és megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek