Starity

Kylie Jenner nyilvánosságra hozta, miért dobta Tygát

2017. augusztus 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár tavasszal mondott istenhozzádot mintegy három évig tartó randizás után.

hirdetés

Fotó: Instagram

Kylie Jenner és Tyga évekig elválaszthatatlannak bizonyult annak ellenére is, hogy köztudottan voltak egymással nézeteltéréseik és kapcsolatuk sotán többször is szakítottak egymással. Mostanra azonban úgy tűnik, véglegesen pontot tettek viszonyuk végére tavasszal, hiszen azóta mindketten továbbléptek, még ha ez nem is ment olyan könnyen, mint ahogy remélték.

Szakításuk kapcsán most először megnyílt a 20 éves valóságshow-sztár, és műsorának, a Life of Kylie-nak a keretein belül vallott arról, miért alakult így a rapperhez fűződő kapcsolata.

Határozottan nem csak egy dolog volt rossz a kapcsolatunkban T-vel. Közte és köztem mindig lesz egy kötelék. Nem volt őrült vita, egyszerűen csak döntöttünk... vagyis én döntöttem úgy, hogy túl fiatal vagyok. Nem akarok úgy visszatekinteni erre az időszakra öt év múlva, hogy elvett tőlem valamit, hiszen ő nem az a típusú ember

– magyarázta a makeup-mogul, exe ezzel szemben így nyilatkozott elválásukról egy korábbi interjúban:

Kylie-t nem veszítettem el, egyszerűen szakítottunk, szétmentünk. Úgy értem, barátok voltunk, és a barátságból alakult ki a szerelmi kapcsolatunk. Szó sincs veszteségről. Amikor az ember meghozza azt a döntést, hogy nem akar együtt lenni valakivel, akkor nem veszíti őt el, hanem azt választja, hogy külön utakon jár a továbbiakban. Szerettem őt, de már nem vagyok szerelmes belé... Amikor együtt vagy valakivel, az első év varázslatos, aztán elkezded észrevenni a másik szarságait. (...) Ő felnőtt ahogy felnőtt, a közvetített kép és az elfogadás a mindene volt. Nem való ő nekem. Úgy értem, amikor a kapcsolatunk jó volt, akkor jó volt, de amikor rossz volt, akkor nagyon rossz volt.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek