Starity

Lili Reinhart szívesen megszabadulna hosszú hajától

2017. augusztus 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves színésznőt szerződések kötik, így nem variálhatja külsejét a kedvére, pedig elmondása szerint ha tehetné, levágatná a haját.

hirdetés

Lili Reinhart a Teen Vogue-nak adott interjújában vallott arról, hogy tincsei munkájából adódóan folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, így súlyosan károsodtak, ebből kifolyólag pedig szíve szerint rövidre vágatná a frizuráját annak regenerálása céljából.

Igyekszem hagyni a hajamat regenerálódni abból a károsodásból, amit a folyamatos szőkítés okozott, és ami most is tart. Szóval, amikor nem kell megcsinálnom a frizurámat, olyankor csak szó szerint feldobom a fejemre, kontyba csavarom és kondicinonálót kenek rá, amit rajta is hagyok. Hacsak nem vagyok forgatáson vagy valamilyen hivatalos rendezvényen, akkor nem hőkezelem a tincseimet

– magyarázta a szőke szépség, és azt is elárulta, milyen fazont vágatna magának, ha tehetné.

Imádom Lily Collins mostani rövid haját! Úgy vélem, ez az állig érő fazon remekül áll neki! Határozottan szeretném kipróbálni én is. Szeretném nőni látni a hajamat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek