Starity

Christian Navarro cáfolta a 13 okom volt-beli karakteréről szóló pletykákat

2017. augusztus 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves színész leállította a további teóriák gyártását és megnyílt karaktere, Tony kapcsán.

hirdetés
Christian Navarro cáfolta a 13 okom volt-beli karakteréről szóló pletykákat
Fotó: Netflix

A Netflixnek köszönhetően márciusban jutott el a rajongókhoz Jay Asher azonos című bestsellerének megfilmesített változata, a 13 okom volt című sorozat képében, aminek középpontjában az öngyilkos Hannah (Katherine Langford) és iskolatársai, valamint azok a bizonyos okok állnak, amik a lány halálához vezettek.

A sorozat olyan jól teljesített, hogy a Netflix bekérte a második évadot, azóta pedig számtalan teória látott napvilágot, melyek egy része a folytatással, másik része pedig a fináléban látott cliffhangerekkel függ össze. Egy azonban biztos: a nézőket megmozgatta a sorozat. Az egyik legérdekesebb teória kétségkívül az, miszerint a férfi főszereplőt, Clay-t (Dylan Minnette) vezető Tony (Christian Navarro) valójában nem egy hús-vér középiskolás, hanem egy szellem. Ezzel a fantazmagóriával kapcsolatban faggatta az Elite Daily a karaktert életre keltő színészt, aki egyszer s mindenkorra leállította a pletykákat.

Volt ez a nagy teória, miszerint Tony egy szellem, amire én úgy reagáltam, hogy Ember, nézd már meg a műsort! Erre semmi esély! Mindenkivel interakcióba lépek. Tony egy igazi srác!. Befeszültem emiatt egy kicsit. Időnként a rajongók teóriái egészen lenyűgözőek, amik előtt fejet hajtok és valósággal sokkolnak, ez azonban nem tartozik közéjük. Csodás lenne, de nem igaz

– nyilatkozta Navarro.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek