Starity

A Scooter legújabb kisfilmje Japánba repít minket

2017. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scooter új nótája a My Gabber igazán jóra sikerült. Ezt a dalt is hamar megfogja szeretni a közönség, abban biztosak vagyunk! A klip helyszínéül Japán szolgált.

hirdetés
A Scooter legújabb kisfilmje Japánba repít minket
Fotó: YouTube

A Scooter az egyik legnépszerűbb német elektronikus zenei formáció, amelyik együttes az évek folyamán újra és újra megújul. Több zenestílusban is kipróbálta már magát H.P. Baxxter és bandája, a legújabb videoklipjükben egészen Japánig kalauzolnak minket. A klip témája a barátság, hogy a legjobb barátok mindenben segítik egymást és mindig ottvannak, ha a másik bajba kerül. A My Gabber című számot a Scooter a népszerű holland rapperrel, Jebroerrel készítette el. 

Aki Magyarországon rajong a Scooterért, az a közeli Ausztriában (Bécs - Gasometer) megtekintheti őket 2018. február 20-án. Az idei évben már Budapesten is koncerteztek, méghozzá május 27-én, a Budapest Parkban csaptak egy nagyszerű bulit a hallgatóságnak. 

De a buli a My Gabber számmal is előhozható az otthonunkban. Nézzünk is bele a klipbe!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek