Starity

Kıvanç Tatlıtuğ legújabb sorozata hamarosan hazánkban!

2017. szeptember 07. 21:09   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkba érkezik Kıvanç Tatlıtuğnak és a Piszkos pénz, tiszta szerelem sztárjának, Tuba Büyüküstünnek a közös sorozata, a Cesur ve Güzel.

hirdetés

A TV2 tűzi műsorára Bosszú vagy szerelem címmel a sorozatot, melyben a hazánkban is népszerű Kıvanç Tatlıtuğ mellett feltűnik az Izaura TV-n futó, Piszkos pénz, tiszta szerelem sztárja, Tuba Büyüküstün és az Ezel, bosszú mindhalálig című sorozatból megismert Yigit Özsener. A sorozat vélhetően a hamarosan véget érő, szintén török sorozatot, a Fatmagült váltja. 

Ay Yapim

A Bosszú vagy szerelem Cesur Alemdarogluról szól, aki azzal a céllal utazik Korludagba, hogy bosszút álljon édesapja és nagyszülei haláláért Tashin Korludagon. Érkezése napján azonban egy baleset összehozza ellensége lányával, a gyönyörű Sühannal. Miután megmenti Sühan, később pedig Tashin életét a család bizalmába fogadja, így Cesur bosszúja úgy tűnik célt ér. A Sühan iránt kialakult érzéseivel azonban nem számol, vajon mit választ Cesur véghez viszi bosszúját, vagy boldogan él Sünannal? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek