Starity

Őrült esküvője lesz Robertnek és Kristennek

2010. október 24. 11:11   |   Szerző: csenii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson és Kristen Stewart, Hollywood szupersztárjai vajon összeházasodnak? Az biztos, ha a hír igaz, őrült esküvő elé nézhetnek.

hirdetés
Őrült esküvője lesz Robertnek és Kristennek

Vajon tényleg igaz a hír, miszerint Hollywood álompárja, Robert Pattinson és Kristen Stewart összeházasodik? Hiszen a két sztár körül már annyi pletyka terjengett, a szakítástól a babáig. Egyszer már „állítólag” szakítottak, aminek oka pont az volt, hogy Robert meg akarta kérni Kristen kezét, és a lány ezt nem akarta.

A hír lehet, hogy igaz, és most végre tényleg összekötik életüket, hiszen ők egy igazi álompár.

Egy New Orleans-i papnő adja össze a legfrissebb hírek szerint az Alkonyat szerelmespárját, Robert Pattinsont és Kristen Stewartot.

A pár elmondása szerint feleslegessek a gyűrűk, ezért helyettük inkább tetoválást akarnak, méghozzá egy horgonyt a csípőjükre. A mintával szimbolizálnák, hogy végleg kikötöttek egymás mellett.

Emellett szerelmi ereklyéket vásárolnak egymásnak, melyek egymásra emlékeztetik őket, és arra, hogy a nehéz időszakokban is tartsanak ki egymás mellett, és szeressék egymást.

A rendhagyó esküvő ötlete Kristen fejéből pattant ki, aki köztudottan nagy marihuánaszívó. A lány rendszerint voodoo-varázslónőnek képzeli magát a kábítószer hatása alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek