Starity

Kiderült, mennyit kap Frances Bean Cobain havi szinten apja hagyatékából

2017. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nirvana frontembere 1994-ben hagyta árván akkor mindössze 20 hónapos lányát.

hirdetés

Frances még kisbaba volt, amikor elveszítette apját

Frances Bean Cobain augusztusban ünnepelte 25. születésnapját, így elmondhatjuk, hogy Kurt Cobain és Courtney Love lánya felnőtt. A barna hajú szépség a közelmúltban vált el, azóta rátalált a szerelem és édesanyjával is jól alakul a viszonya a korábbi nézeteltérések ellenére.

Az E! Online válási papírjaiból megtudta, hogy a néhai Nirvana-frontember árvája havi szinten durván 95 ezer dollárt (~ 25 millió forint) kap a hirdetési jogok után, emellett közel hétezer dollárnyi (~ 1.8 millió forint) osztalék üti a markát apjának köszönhetően, akit sajnos nem volt alkalma megismerni, mivel Kurt 1994-ben feltehetően önkezével vetett véget életének.

Francesnek ezen felül sem kell aggódnia az anyagiak miatt, mivel körülbelül 11 millió dollárra (~ 2.8 milliárd forint) rúgó részvények, kötvények és egyéb eszközök állnak a rendelkezésére. A szárnyait modellként és festőként is próbálgató sztárcsemete két év házasság után 2016 márciusában vált el férjétől, Isaiah Silvától, akinek vagyonából négy hónapon át 12 ezer dollár (~ 3.1 millió forint) értékű ideiglenes rokontartási díjat kellett fizetnie, emellett pedig rendelkezésére kellett bocsátania további 15 ezer dollárt (~ 3.9 millió forint) ügyvédi költségei fedezése végett.

Anya és lánya soha nem dolgozta fel a családot ért tragédiát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek