Starity

Nina Dobrev mindenkinek bizonyítani akart azzal, hogy kilépett a Vámpírnaplókból

2017. október 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznő a Rogue-nak adott interjújában mesélt arról, mi előzte meg lépését és miért is döntött úgy, hogy búcsút int a The CW sikersorozatának.

hirdetés
Nina Dobrev mindenkinek bizonyítani akart azzal, hogy kilépett a Vámpírnaplókból
Fotó: The CW

Nina Dobrev 2015-ben szállt ki a Lisa Jane Smith regénysorozatán nyugvó Vámpírnaplókból, ami meghozta számára a világhírnevet. Később, a széria utolsó részeinek kedvéért visszatért, hogy karaktere, Elena megkapja a neki kijáró végső lezárást, ám ennyi idő után is sokan bírálták két évvel ezelőtti lépéséért, aminek hátterében számos magánéleti dolog húzódott – többek között az is, hogy véget ért a történet másik sztárját életre keltő Ian Somerhalderrel való kapcsolata.

Mindig szerettem nagy kockázatokat vállalni. Húszéves voltam, amikor elkezdtük forgatni a Vámpírnaplókat. Egy tőlem fiatalabb, tinédzser lányt alakítottam. És ott volt még mellette Katherine, ez az ősi, mainpulatív és őrült nőszemély. Aztán időközben én magam is felnőttem. Egy részem a show-val együtt nőtt fel, és túl akarta nőni azt. Mentális szempontból őrült időszak volt. Huszonhét éves voltam, amikor elhagytam a műsort, készen voltam belevágni valami másba. Szerettem volna bebizonyítani azoknak az embereknek, hogy tévednek velem kapcsolatban, akik azt gondolták, ezt játszom majd egész életemben vagy megragadok a fiatalabb karakterek életre keltésénél

– nyilatkozta Nina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek