Starity

A fiatalok Fanniért kampányolnak

2010. október 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előző X-faktor-párbajában nagyon heves hangulatok szárnyaltak, ugyanis a fiatal Domokos Fanni és a Summer Sisters mérhette össze tudását. Mint már tudjuk, nem Fanni jutott tovább a következő élő adásba.

hirdetés
A fiatalok Fanniért kampányolnak

Viszont nagy vitákat okozott ez a döntés, hiszen a Fanni-hívek nem állnak meg a kedvencükért folytatott harcban. Már petíciót is írtak a tehetséges lányért.

A zsűri szerint Domokos Fanni színt vitt az egész műsorba, már csak a jelenléte miatt is. Bájos mosolyával és furcsa, ám gyönyörű hangjával pedig sokakat levett a lábáról.  A szombati döntőben viszont alul maradt a nézői szavazatok alapján a Nyári testvérekkel egyetemben. A zsűri véleménye alapján pedig a Summer Sisters volt a jobb, így Fanni pakolhatott.

Az elkeseredett lány így nyilatkozott a műsor után: „Ma kezdődött volna el az, hogy beleéljem magam ebbe az egészbe. Most már annyi barátot kell itthagyni, hogy ez jobban fáj, mint a kiesés. Mindenki hiányozni fog, Dorkától kezdve a táncosokig mindenki, a mentorok, a stáb…” – mondta szomorúan Fanni az After X-ben.

Az interneten számos fiatal csoport petíciót szervezett Fanniért, hogy ne hagyja abba az éneklést, és minél hamarabb legyen meg az első lemeze is.
A petíció itt érhető el.

Többeknek azt is jelezték, hogy a korrektség jegyében az emberek tudják meg, hogy a nézői szavazatok alapján ki mehetett volna tovább. Persze Nyári Edit és Nyári Aliz is kivételes tehetség, és ahhoz nem fér kétség, hogy csodálatos a hangjuk, meg persze nekik is hatalmas a rajongótáboruk, de Fanni rajongói harcolnak érte, és kiállnak azért, hogy a lány ne adja fel az éneklést, hiszen sokan kíváncsiak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek