Starity

Miss Earth 2017: Viczián Viktória számít a közönség szavazataira

2017. október 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 5-én utazott ki a Fülöp-szigeteken megrendezésre kerülő világversenyre Viczián Viktória. A húszéves szépség számít a közönségszavazatokra.

hirdetés

Júniusban került megrendezésre a Magyarország Szépe döntője, ahol a Miss World Hungary és a Top Model of the world Hungary címek mellett a Miss Earth Hungary is gazdára talált; Viczián Viktória örökölte meg a koronát a tavalyi második helyezettől, Oczella Esztertől.

Viki a hónapokig tartó felkészülés után október 5-én utazott ki a Fülöp-szigetekre, hogy hazánkat képviselje a szépségversenyen. A húszéves szépség a közösségi oldalain rendszeresen beszámol követőinek az eseményekről.

Fotó: Borzi Vivien

Sarka Kata királynője legutóbb egy kéréssel fordult a rajongókhoz; a Miss Earth közönségszavazást tart, melyben a legfotogénebb arcú lányra lehet voksolni. Legutóbbi információk szerint Viktória jelenleg a tizedik helyen áll, ezzel ő az egyedüli európai a legjobb tizenöt között.

Hogyha szerinted is Viki a legfotogénebb az idei Miss Earth versenyzők közül, akkor szavazz rá a Facebookon, illetve a Twitteren

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek