Starity

Megjelent a Hollywood Undead legújabb albuma

2017. október 28. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az álarcos kaliforniai együttes október 27-én dobta piacra ötödik stúdióalbumát V (Five) néven.

hirdetés

Közel tíz éve, 2008-ban jelent meg az amerikai rap-rock együttes debütáló albuma Swan Songs néven, ez idő alatt azonban sok mindenen keresztül mentek a banda tagjai. Deuce és Da Kurlzz kilépése után a jelenlegi öttagú formáció, név szerint Charlie Scene, Danny, Funny Man, J-Dog és Johnny 3 Tears egyre több támogatást kapnak rajongóiktól és támogatóiktól.

A lemezen tizennégy szám kapott helyett, amiből négy már korábban bemutatásra került. Az album első tétele – amely a California Dreaming címet viseli – a tagok bevallása szerint a legfontosabb dal a korongról, mivel ezt azokért az emberekért írták, akik Kaliforniába mennek, hogy valóra válthassák álmaikat, sikertelenül. Mivel a srácok gyerekkoruk óta Kaliforniában élnek, számtalan hírnév – és pénzéhes ember kudarcát, bukását láthatták az évek alatt.

A Black Cadillac az egyetlen szám az albumon, amely külső közreműködéssel jött létre, méghozzá a Cypress Hill nevű együttes egyik énekese, B-Real személyében. A lemez október 27-e óta világszerte elérhető, ezen kívül az összes dal fel lett töltve a Hollywood Undead hivatalos VEVO-csatornájára.

A Hollywood Undead október 28-án, azaz ma kezdi meg világkörüli turnéját. Első állomásuk az amerikai Salt Lake City, majd január 24-én elhagyva Amerikát, az európai rajongóiknak is számos koncertet adnak, többek között hazánkban is egymásután kétszer fognak fellépni, február 12-én és 13-án. A Five turné vélhetően március 10-én Oroszországban ér véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek