Starity

Madonna fitneszhálózatba fektet

2010. október 26. 21:09   |   Szerző: Horgi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hard Candy Fitness Center néven nyílnak a világ nagyvárosaiban Madonna fitneszközpontjai.

hirdetés
Madonna fitneszhálózatba fektet

A első Hard Candy Fitness Center Mexikóvárosban nyitja meg a kapuit, még az idén, november 29-én. Az ünnepélyes megnyitóra Madonna személyesen ellátogat.

Az évek során Madonna világszerte járta az edzőtermeket. Turnéi alatt rengeteg városban járt, így pontosan tudja, hol lesznek megfelelő helyen a központok. A tervekben Oroszország, Brazília, Argentína, de Európa és Ázsia is szerepel.

A Hard Candy fitnesz minden téren Madonna látásmódját fogja tükrözni. Madonna hatása mindenhol érezhető lesz majd a zenétől kezdve a fényeken át az egyéb díszítő elemekig.

„A Hard Candy Fitness megteremti a fitnesz és a szórakoztatás egyesítését. Rendkívüli dolgokat ajánlunk a vendégeinknek” – mondta Chris Dedicik, a vezérigazgató.

Számtalan mozgásfajta közül választhat az edzeni kívánó vendég. Csak néhány példa a klasszikusok közül: zumba, latin mozgások, cardiokickbox. Mindezt egyéni, csoportos vagy dinamikus órákon. De lesz lehetőség biciklizni, pilates-órára, capoeria-edzésre járni, illetve a jóga legújabb változataival megismerkedni.

Lesz továbbá italbár, ahol természetesen csakis egészséges frissítők kaphatók.

Az öltözök a legkiválóbb anyagokból épülnek, ez és a szauna, illetve a gőzfürdő gondoskodik a vendégek tökéletes kényelméről. Mondani sem kell, hogy a gépek és minden, amivel dolgozni kell egy edzés során, a legjobb cégek termékei.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek