Starity

Lucy Hale a megérzéseire hallgatott, amikor elfogadta Aria Montgomery szerepét

2017. november 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznő majdnem egy másik szerepet választott, de végül mégis meggondolta magát.

hirdetés

Az amerikai Cosmopolitan készített interjút Lucy Hale-lel, aki a beszélgetés során bevallotta, hogy amikor megkapta a Pretty Little Liars forgatókönyvét, egy másik lehetőség mellé helyezte talonba, de végül meggyőzte magát arról, hogy igent kell mondania Aria Montgomery szerepére.

Egy másik sorozatban is szerepet ajánlottak, de a zsigereimben éreztem, hogy a Pretty Little Liars felé húz a szívem. Egyszerűen volt valami a címben, ami miatt állandóan ott visszhangzott a fejemben, és tudtam, hogy jó döntést hozok, ha igent mondok rá. Azt hiszem, azért döntöttem mellette, mert kreatív szempontból izgatott engem... Az embernek bármit tanácsolhatnak az őt körülvevő emberek, a családtagok, a barátok, az ügynökök, a menedzserek, a publicisták, a fodrászok... Jó dolog, ha csodálatos emberekkel veszed körül magad, de a nap végén úgyis magad maradsz, és úgy hiszem, a belső hang az, ami a legerősebb és legfontosabb... hogy az mit súg neked

– nyilatkozta Lucy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek