Starity

Frances Cobain üzenete exének: „Csak a holttestemen keresztül tarthatod meg apám gitárját!”

2017. december 01. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a 25 éves sztárcsemete hivatalosan is elvált exétől, még mindig vannak függőben lévő ügyeik.

hirdetés
Frances Cobain üzenete exének: „Csak a holttestemen keresztül tarthatod meg apám gitárját!”

Frances Bean Cobain 2014 és 2016 között volt Isaiah Silva zenész felesége, és bár a bíróság már jó ideje kimondta a válásukat, a felek között továbbra is hidegháború dúl. Az egykori szerelmesek ugyanis nem tudnak megegyezni a rokontartási díj, az ingatlanok egymás közti felosztása, illetve az ügyvédi költségek kapcsán.

Ha mindez nem lenne elég, Silva igény tart egy bizonyos 1959 Martin D-18E gitárra is, amit Cobain semmi esetre nem kíván átengedni neki, az ugyanis egykor édesapja, Kurt Cobain birtokában állt, és mivel soha nem ismerhette őt meg, igen fontos a szívének ez az örökség – olyannyira, hogy ügyvédein keresztül azt üzente exének, hogy a hangszerért a végsőkig elmegy és csak a holttestén keresztül tarthatja meg.

Ezen a hangszeren megy a vita

Egy művész vagy zenész szavatossági ideje nem különösebben hosszú. Kurtöt azért emelték ikonikus státuszába, mert sosem öregszik meg. Mindig fontos lesz és örökké szép marad. Mint minden nagy művész, kicsit mániákus és őrült volt. [...] Az apukám kivételesen ambíciózus volt. Rengeteg teher nyomta a vállát, ami végül eltérítette a törekvéseitől. Szerette volna, hogy a zenekara sikeres legyen, de k*rvára nem akart egy generáció szószólója lenni

– nyilatkozta két évvel ezelőtt első és egyetlen apjával kapcsolatos interjújában a barna hajú szépség.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek