Starity

Férjhez ment a Zsenipalánták sztárja

2017. december 04. 23:11   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évnyi jegyesség után oltár elé állt Alexandria DeBerry és párja, Tyler Beede.

hirdetés

Ki ne emlékezne a Disney-csatorna népszerű sorozatára, a Zsenipalántákra és a csinos, ámde butus szőke lányra, Paisley Houndstoothra? Az őt életre keltő színésznő, Allie DeBerry a széria végezetével sem töltötte tétlenül napjait, láthattuk őt többek között a 2 Kaliberben Denzel Washington oldalán, a CW csatorna Hart of Dixie sorozatában és a Midsummer's Hawaiian Dream című filmben, jelenleg pedig készülőben van új filmje, a Lazer Team. Semmi oka panaszra, hisz amellett, hogy újabbnál újabb szerepeket kap, párja, Tyler Beede egy éve el is jegyezte őt.

Allie és Tyler esküvőjére november 26-án került sor a texasi Austinban, a Lake Travis-re mesés kilátást nyújtó vintage-stílusú villa mellett. Az összejövetelre rengetegen voltak hivatottak. Allie a Wtoo by Watters márkától választott ruhát. A szőke szépség boldogan osztott meg fotókat és videókat a nagy napról Instagram-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek