Starity

Körözést adott ki a rendőrség Király L. Norbi ellen

2017. december 06. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December elseje óta elfogatóparancs van érvényben az X-faktor egykori sztárja ellen, ugyanis az énekes nem fizeti a gyerektartást. Ha nem tisztázódik az ügye, akár három évet is kaphat.

hirdetés

A Blikk szúrta ki, hogy a police.hu körözési listájára felkerült a tehetségkutatóból megismert Király L. Norbi, aki az adatlap szerint elmulasztotta rendezni a gyermektartási kötelezettségeit.

Forrás: Police.hu

Az énekes kapcsolata már nem sokkal a gyermekük megszületése után elmérgesedett, így a válás mellett döntöttek, de a gyermektartási kérdésekben máig nem tudtak megegyezni, így idáig fajult a dolog. A lap sem érte el az énekest, de a menedzserét sikerült szóra bírni:

Király L. Norbert felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hiszen nem veszett el, nem tűnt el, így körözni sem kell. Új helyre költözött, dolgozik és éli az életét, de az tény, hogy a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön.

Egy megkérdezett jogi szakértő szerint valószínű, hogy a Norbert már hosszú hónapok óta nem fizet. A körözést pedig nem érdemes félvárról kezelni, ugyanis ez az ügy már bírósági szakaszban jár, így ha elő is kerül, a bíró dönt arról, hogy letartóztatják-e, annak függvényében, hogy az illető tudja-e hitelt érdemlően bizonyítani, hogy nem tűnik el ismét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek