Starity

Továbbra sem találják VV Fanni holttestét

2017. december 06. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 információi szerint a Dunába dobhatták az eltűnt lány holttestét, legalábbis a nyomok ide vezetnek.

hirdetés
Továbbra sem találják VV Fanni holttestét
Fotó: RTL Klub

Bár a lány lakásán nem volt semmilyen erőszakra utaló nyom, a lakópark biztonsági kamerái rögzítették, ahogyan Fannit egy férfi a folyosón támogatja, illetve ölben viszi a mélygarázs felé. A legfrissebb hírek szerint a nyomozók vérnyomokat és kötelet is találtak a közelben, és valószínűsítik, hogy a holttestet a Dunába dobták.

VV Fanni múlt hónapban tűnt el otthonából, akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy  valamilyen nagy bajba keveredhetett, ugyanis a lakásában megtalálták a két kiskutyáját, akiket azelőtt sohasem hagyott pár óránál tovább egyedül, égett a villany és össze is volt pakolva a holmija, mintha indulna valahová.

Édesanyja számára sem volt titok, hogy Fanni szexmunkásként dolgozott külföldön, arra gyanakodtak, hogy eltűnésének köze lehet a munkájához, valahol talán akarata ellenére kényszerítik prostitúcióra vagy bántalmazzák. A rendőrség nagy erőkkel állt neki felkutatni Fannit, majd néhány nap múlva azt a hírt közölték, amit egyetlen édesanya sem szeretne hallani: lánya valószínűleg meghalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek