Starity

Kiderült, milyen nemű gyermeket hord a szíve alatt Khloe Kardashian

2017. december 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians 33 éves sztárja jövő tavasszal ad életet első gyermekének.

hirdetés

Khloe Kardashian karácsony előtt, az Instagramon tudatta követőivel, hogy a róla szóló pletykák igazak: párjával, Tristan Thompsonnal szülői örömök elé néznek. A szerelmesek heteken át nem szólaltak meg a híresztelésekkel kapcsolatban, erre pedig jó okuk volt – szerették volna megtartani maguknak az örömöt és kiélvezni kicsit az első pillanatokat.

 

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

A legnagyobb álmom valósággá vált! Babánk lesz! Csak vártam és vágytam erre, de Istennek mindvégig terve volt velem. Tudta, mit csinál. Egyszerűen csak bíznom kellett benne és türelmesnek kellett lennem. (...) Köszönöm szépen mindenkinek a szeretetét és a felém küldött pozitivitást! Tudom, hogy sokáig csendben voltunk és nem szólaltunk meg a hírek kapcsán, de szerettük volna ezt kiélvezni addig, amíg lehet a családunk és a legközelebbi barátaink társaságában. Hogy csak magunkénak tudhassuk ezeket az első értékes pillanatokat. Köszönöm a megértéseteket! Hálás vagyok, izgatott, túlbuzgó, elragadtatott és közben félek is, de ezek a legjobb érzések, melyeket valaha éreztem

– írta az Instagramon a leendő anyuka.

 

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Azóta az is kiderült, hogy Khloe kisfiút hord a szíve alatt, ám nem ő az egyetlen a Kardashian-Jenner klán tagjai közül, aki áldott állapotban van: nővére, Kim Kardashian és Kanye West béranya segítségével válik háromgyermekes anyává; húga, Kylie Jenner pedig Travis Scott-tól várandós – nekik Khloe-val ellentétben kislányuk lesz.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek