Starity

Áprilisban jön a The Originals negyedik évada

2018. január 08. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW hétvégén jelentette be, mikor tér vissza a népszerű fantasy sorozat. Vigyázat, a cikk spoilert tartalmaz!

hirdetés
Áprilisban jön a The Originals negyedik évada
Fotó: The CW

Idén is megrendezésre került Television Critics Association téli sajtótájékoztató turnéja, melyen a The CW fejesei is tiszteletüket tették. Az eseményen a csatorna műsorrendjének változása mellett azt is bejelentették, hogy a The Originals ötödik és egyben utolsó évada április 20-án, pénteken lesz bemutatva.

Az új évad egy nagyobb időugrással fog kezdeni, melyből adódóan már tinédzserként láthatjuk Hope Mikaelson-t, aki a Salvatore nevelőintézetbe jár, hogy megtanulja kontrollálni erejét. Ám nem ez lesz az egyedüli változás, ugyanis újabb ellenség bukkan fel, így a Mikaelsonok ismét egyesülnek, annak ellenére, hogy megígérték, távol maradnak egymástól, hogy a Sivár ne tudjon újjászületni.

Az új részekben több szereplő is bemutatásra fog kerülni, köztük Antoinette (Jaime Murray), Elijah egyik "vámpírbarátja", Declan (Torrance Coombs), egy ír séf, aki elkezd udvarolni Hayley-nek, Roman (Jedidiah Goodacre), egy vámpír, akit érdeklődni kezd a Mikaelson család iránt, valamint Landon (Aria Shahghasemi), aki felkelti Hope figyelmét.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek