Starity

A Trónok harca miatt nem tud érvényesülni Jason Momoa

2018. január 28. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Momoa sokak szívébe belopta magát Khal Drogóként, ám úgy tűnik, hogy az általa alakított karakter ahelyett, hogy elősegítené a további szerepek megkaparintását, sokkal inkább hátráltatja azt.

hirdetés

Jason Momoa már számos adaptációban bizonyította tehetségét, az igazi áttörést viszont számára is az igen népszerű fantasysorozat, a Trónok harca hozta meg, amelyben a dothraki sereg urát, Khal Drogót keltette életre. Karaktere ugyan nem sokáig volt látható a képernyőkön, ám kétség kívül belopta magát a nézők szívébe, így nem meglepő, hogy a rajongók a széria utolsó évadában viszont szeretnék látni.

A színész azóta már továbblépett, ám ettől függetlenül neve egybeolvadt az általa megformált dothraki harcossal, ami sokakat igencsak megtéveszt. Momoa ugyanis a közelmúltban hivatalos volt Jimmy Fallon műsorába, akinek elárulta, hogy Trónok harcabeli szerepe nagy befolyással van a munkájára. Ugyanis sokan azt hiszik róla, hogy nem tud rendesen angolul, így vélhetően e félreértés volt az oka annak (is), hogy Aquaman szerepe előtt kevesebb ajánlatot kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek