Starity

Újra előkerült 2Pac 25 évvel ezelőtti zaklatási ügye – interjút adott az áldozat

2018. január 31. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ayanna Jackson, aki 1993-ban megvádolta 2Pac-et és társait nemi erőszakkal, exkluzív interjút adott a VladTV-nek. A nő kihangsúlyozta, hogy most először beszél kamerák előtt az esetről, amiért a rapper 9 hónapot ült, de élete végéig állította, hogy ártatlan.

hirdetés
Újra előkerült 2Pac 25 évvel ezelőtti zaklatási ügye – interjút adott az áldozat

Ayanna 19 éves volt, amikor egy klubban iszogatva megismerkedett a rapperrel. 2Pac odalépett hozzá, bemutatkozott és a VIP-szekcióba invitálta a lányt, majd a hotelszobájában folytatták az ismerkedést. Ezen az éjszakán két vagy három alkalommal is szeretkeztek és a lány olyan jól érezte magát, hogy ezután többször is találkoztak. Megismerkedésük részleteiről bővebben is mesél az alábbi, angol nyelvű interjúban.

Ayanna állítása szerint az egyik éjszakai találkozásuk során Tupac és barátai megerőszakolták. Részletezi az eseményt, felfedve, hogy elment 2Pac szállodai lakosztályába, ahol Haitian Jack, Charles Fuller és Trevor is jelen voltak. A nő azt mondja, a nappaliban elfogyasztott néhány ital és egy kis beszélgetés után 2Pac fáradtságra panaszkodott, így egy szomszédos hálószobába kísérte, ahol hátmasszázzal kényeztette, majd a rapper szembe fordult vele, így rajta ülve a vállait masszírozta tovább, de közben a nappaliból a többiek is csatlakoztak hozzájuk. 

Azt hittem, talán valaki a szobában felejtett valamit. Ahogy megfordultam, ő (2Pac) megragadta a hajam... ...visszaforditott maga felé és lenyomta a fejemet. 

A szemeibe néztem és [2Pac] azt mondta: Nyugi, bébi. Ezek a haverjaim. Nagyon kedvellek. Úgy döntöttem, hogy megosztalak velük. És amikor ezt mondta nekem, próbáltam felemelni a fejem. Nemet mondtam... ...Miattad jöttem ide, nem ezt akarom.

Ezen a ponton a riporter feltette a kérdést, hogy pontosan kik is voltak a szobában, amire kis gondolkodás után Ayanna azt felelte, hogy Jack és Fuller. Arra a kérdésre, hogy Trevor is jelen volt-e, igen meglepő választ kapunk. A lány azt állítja, hogy Trevor és Jack ugyanaz a személy, ami azért is érdekes (és erre a riporter is rámutat), mivel az interjú elején Ayanna határozottan megerősítette, hogy önmagát is beleértve összesen öten voltak a lakosztályban. A történet hitelességét tekintve ez az első gyanús pont.

Zavaros a sztori

Ezután Ayanna testen kívüli élményről mesél. Elmagyarázza, hogy a fizikai teste továbbra is 2Pac-en ült, miközben barátai letépték róla a ruhát, de lélekben nem volt jelen, továbbra is 2Pac arcát nézte és gépiesen masszírozta tovább. Ez arra enged következtetni, hogy semmilyen ellenállást nem tanusított, valamint felveti a kérdést, hogyan emlékezhet az eseményekre, ha valóban elhagyta a testét.

Ayanna bevallja, hogy az este folyamán szexelt a rapperrel, miközben rajta ült. Jack és Fuller csak fogdosták az aktus közben. 2Pac felkelt és elhagyta a szobát, de a lány nem tudja megmondani, hogy mennyi idő telt el a többiek csatlakozása és a rapper távozása között, valamint a riporter zavarodottságának hatására azt is letagadja, hogy szexelt a rapperrel, kijavítja alig egy perccel korábbi vallomását nemi erőszakra. Pontosítja, hogy teljesen fel volt öltözve, ameddig kettesben volt 2Pac-kel és a többiek tépték le róla a ruhát. A rapper távozása után határozottan állítja, hogy Charles Fuller is megerőszakolta, és valaki más, talán Trevor, aki ezáltal újra visszakerül a történetbe.

A többszöri módosítás és a rengeteg történetben lévő lyuk miatt nem tudhatjuk, hogy a 2Pac-kel való aktus valójában közös megegyezés alapján indult, amikor még kettesben voltak, vagy tényleg erőszak történt. Talán Ayanna a 2Pac felé irányuló haragja miatt tart ki az eredeti sztori mellett, amiért a rapper nem avatkozott közbe és hagyta, hogy barátai sorra megerőszakolják. 

Ayanna az erőszak pontos részleteiről bővebben is mesél az alábbi, angol nyelvű interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek