Starity

Isaiah Mustafa a Shadowhunters folytatásáról mesélt

2018. március 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a hónapokon át tartó várakozás; ma visszatér a Freeform képernyőjére a Shadowhunters. A harmadik évad premiere előtt a széria Luke-ját alakító Isaiah Mustafa interjúban mesélt a folytatásról.

hirdetés
Isaiah Mustafa a Shadowhunters folytatásáról mesélt
Fotó: Freeform

Augusztus óta várják tűkön ülve a folytatást a Shadowhunters rajongói; a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló fantasy nézői ma fellélegezhetnek, véget ért ugyanis a hónapok óta tartó várakozás.

A harmadik évad premiere kapcsán a Tv Insider interjút készített a Luke Garrowayt alakító Isaiah Mustafával.

Mire számíthatnak a rajongók a harmadik évadban?

Ez az évad nagyon kísérteties. Igazán felépítették ezt a baljós érzetet a sorozatban, ugyanis meg fogjátok ismerni Lilith-t (Anna Hopkins), minden gonosz anyját. Nagyon jól kapcsolták be a történetbe, látni fogjátok, hogyan hat majd az egész árnyvilágra. Remélhetőleg a rajongók értékelni fogják azt a sötét irányt, amelybe belekezdtünk.

Luke-ról mit mondhatsz el különösebben?

A második évad végén Luke partnere, Ollie (Alexandra Ordolis) azt kérdezte: „Meg tudod magyarázni, hogy miért vagy vérfarkas?” – Luke pedig hallgatott. 

Ebben az évadban – ami pár nappal később játszódik – Ollie folyamatosan kérdezősködik, Luke pedig azt feleli, „Fogalmam sincs, miről beszélsz”. El kell őt hárítania, de egy bizonyos ponton azt gondolja: „Rendben, nem kellene elmondanom neki?”

Fotó: Freeform

Mi történik Luke és Simon (Alberto Rosende) között?

Ez a kapcsolat sosem romlik meg. Luke és Simon között van egy pillanat, ami olyan, mint amikor a madármama kilöki a fészekből a fiókáját. Saját magának kell repülnie. Simon okos, ezért megérti. Ez az egész nem személyes.

A második évad fináléjában Jace (Dominic Sherwood) meghalt, majd visszatért. Ez mit tett vele mentálisan?

Nagyon-nagyon eltérő módon különbözteti meg a személyiségét.

A Clace-páros (Clary és Jace) mellett vagy?

Én személy szerint? Nagyszerű, csináljátok csak!

Luke szemszögéből nézve, úgy gondolom, aggódik, hogy Clary (Katherine McNamara) talán túl gyorsan kerül bele valamibe. Nem tud tenni semmit az ellen, hogy Clary ebbe a világba kerüljön, mert már benne van, de nem szeretné, ha megsérülne. Luke tudja, hogy Jace vakmerő.

Fotó: Freeform

Melyik karakterekkel szeretnéd többször látni Luke-ot?

Elmulasztottam a lehetőséget, mert a karakter már halott, de Will Tudorral (Jonathan), mert fantasztikus színész. De Izzyvel (Emeraude Toubia) is, mert ritkán van lehetőségem vele összeállni.

Nagyon élvezem a Luke–Alec (Matthew Daddario) párost, mert érdekes a dinamika kettejük között. Luke és Magnus (Harry Shum Jr.) szintén érdekesek. Luke-ot és Jace-t kötelező nézni, mert közel vannak egymáshoz, de csak annyira, amennyire a mágnes két vége lehet.

Egyértelműen a Luke–Izzy lenne jó móka. Úgy hiszem, hogy Luke megérti a Lightwood gyerekeket, mert ismeri a szüleiket. Tudja, mennyire kemények.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek