Starity

Magyarul énekeltek a Metallica gitárosai

2018. április 06. 18:06   |   Szerző: Narrybitch

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A már-már legendáknak számító Metallica tagjai április 5-én koncerteztek ismételten Budapesten, a Sport Arénában. A nagy sikernek örvendő thrash metal és heavy metal zenekar egy magyar nyelvű dalt is feldolgozott és előadott a színpadon.

hirdetés
Magyarul énekeltek a Metallica gitárosai
Fotó: Robert Trujillo és Kirk Hammett a dal előadása közben

A legnagyobb fanok már órákkal a koncert kezdetét megelőzően várták a Sport Aréna előtt a fellépést, hogy láthassák kedvenc bandájukat. Arra számítani lehetett, hogy felcsendül majd egy ikonikus magyar sláger a koncerten, hiszen az előző turnéállomások alkalmával is játszottak helyi szerzeményeket a színpadon. Azonban nemigen számított rá senki, hogy pont egy Tankcsapda-számot adnak majd elő. 

A banda két gitárosa, Kirk Hammett és Robert Trujillo a Tankcsapdának A legjobb méreg című dalát adta elő.

Az, hogy a Metallica egy magyar számot játszik, a magyar rock ünnepe. Akkor is az lett volna, ha Omegát választanak, vagy Pokolgépet. Így persze sokkal személyesebb lett, Lukácsnak meg pláne. Ez egy színtiszta Lukács-szerzemény, se nekem, se Sidinek, se senkinek nincs sok köze hozzá, érthető, hogy így hatott rá.

Iszonyú jó érzés volt, Laci el is érzékenyült, utána meg pezsgőztünk, szóval fasza volt. Ráadásul kurva jól el is játszották, nem mintha nem padlóztam volna le akkor is, ha nem sikerül ilyen jól.

– nyilatkozta Fejes Tamás, a Tankcsapda zenekar dobosa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek